SOS Druppel
 

De Accessoires


Aangezien de SOS Druppel een product is wat makkelijk aan een sleutelbos gehangen kan worden, zodat de SOS Druppel niet vergeten wordt wanneer men uit huis gaat, heeft de SOS Druppel nog meer mogelijkheden om mee te nemen.

De SOS Druppel heeft natuurlijk ook de mogelijkheid van een Val detectie, waardoor het in sommige gevallen natuurlijk heel verstandig is dat de SOS Druppel gedragen wordt.

 

 

Daarom zijn er op dit moment 4 mogelijkheden om de SOS Druppel te dragen.

1. Wat er al standaard wordt bijgeleverd, de mogelijkheid om de SOS Druppel om the hangen met de halssnoer. 

Halssnoer

 

2. Als optie kan er ook een makkelijke Clip (hier wordt deze in blauw afgebeeld, maar is origineel in zwart) worden geleverd die het mogelijk maakt om de SOS Druppel eenvoudig aan een kledingstuk te bevestigen, zoals broek, shirt of voor de dames, aan het BH bandje. Hiermee zal men de SOS Druppel altijd veilig bij zich dragen.

 


3. De Armband, dan is de SOS Druppel altijd binnen handbereik om de SOS knop te bedienen en zal de SOS Druppel ook de bewegingen goed in de gaten kunnen houden.

4. Ook is er de makkelijke buidel, deze kan zowel om de pols als ook om de bovenarm worden vastgezet, zodat de SOS Druppel ook altijd goed op het lichaam gedragen kan worden.