SOS Druppel
 

Welkom  

De SOS Druppel is bedoeld voor meerdere mensen die bijvoorbeeld alleen werken, ouderen om zich veilig te voelen, verhuur van bijvoorbeeld boten, scooters, solexen, etc. 
Het is bedoeld om je veilig te voelen al ben je alleen.  

Stokbroeks Solutions denkt altijd aan veiligheid voor  dierbaren.  Ook wanneer u bijvoorbeeld boten of solexen verhuurd, is dit een uitkomst.
Dit kan zijn d.m.v. een Intercom aan de voordeur, Camera systeem, Alarm systeem en nu ook Personen Alarm (de SOS Druppel).  
Met deze SOS Druppel voelt men zich veilig als Ouder van uw Kind(eren), uw ouders, vrienden, buren, minder valide, enzovoorts. 
U kunt uw kind(eren), ouder(s) een extra stukje veiligheid meegeven wanneer U denkt dat dit nodig is, zelfs wanneer U zelf met een veilig gevoel bijvoorbeeld wilt gaan:
 
·        Fietsen/Joggen
·        Wandelen
·        Skiën/Snowboarden
·        Varen
·        Etc.
 
Wanneer het nodig is kunt U op de SOS-Noodknop (SOS Knop) drukken, of zelfs wanneer U valt wordt er direct een SMS gestuurd naar de personen in de lijst (maximaal 3 personen). 
In deze SMS staat o.a. vermeld uw locatie, de reden van de SMS, Help Me of Gevallen, tijd en datum. Direct na het verzenden van de SMS bestaat er ook de mogelijkheid dat de SOS Druppel gaat bellen naar de eerste persoon in de lijst, zodat de ontvanger met U kan communiceren om te vragen of het alarm terecht werd verstuurd via deze SOS Druppel.
Ook bestaat de mogelijkheid om een GEO fence in te stellen, dit is een virtuele omheining waar binnen de SOS Druppel moet blijven. Komt de SOS Druppel buiten deze virtuele omheining, wordt er direct een SMS naar de personen gestuurd met de gegevens zoals hierboven beschreven.

De SOS Druppel volgen via een gratis app of via de PC, zodat U ook weet waar de 
SOS Druppel zich bevindt en waar deze allemaal is geweest. Tevens wordt er met deze keuze, naast een SMS, een e-mail gestuurd wanneer er op de SOS-Noodknop 9SOS Knop) is gedrukt.
Dit alles kan geheel gratis over geheel Zone 1 van de Europese Unie en met extra kosten over de gehele WERELD, aangezien er een simkaart in de unit is geplaatst en dit eigenlijk een minitelefoon is.  Dus men is niet gebonden aan een locatie, zoals in en om het huis.

Neem gerust contact op via het formulier, zodat we u goed kunnen informeren.